Besök oss på Instagram 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Good el in the fön hos gröna frisörsalongen Green Heads.
Visste du att The good force består av alla möjliga stora och små företag som har good miljömärkt el i väggarna? Frisörkedjan Green Heads är ett av dem. Vi fick chansen att intervjua grundaren Maria Hellström och blev genast mycket klokare på hur en grön salong skiljer sig från en inte-så-grön salong.
https://godel.se/nyheter/grona-frisorsalongen-green-heads/

- Maria  Hellström är en av 5 som sitter i Naturligt Snyggs Skönhetspanel. ”I den här bloggen svarar våra experter på nya frågor från er läsare varje vecka. Om du har frågor om hudvård, hårvård, makeup, styling eller din gröna skönhetsdetox som du vill att våra experter svarar på är du välkommen att mejla kundservice@naturligtsnygg.se  

- Maya Nestorov, driver en holistisk hälsoblogg. 
Maya gjorde en vlogg om sitt besök hos oss som du kan se här

Green Heads är alltså en Certifierad Grön Salong. De arbetar dels med växtfärger och dels med en syntetisk färg som är godkänd av Grön Salong. Den är fri från hälso och miljöfarliga kemikalier och innehåller inte toluendiaminer (PDT), fenylendiaminer (PPD), resorcinol, parabener eller ammoniak som "vanliga" salongsfärger gör. Om man vill färga håret så är alltså Green Heads ett perfekt ställe att göra det på. Jag som har lite känslig hy och kan reagera på vissa kemikalier tycker att det är superskönt att kunna gå på en salong där jag vet att allt är "rent" och fritt från hälso och miljöfarliga kemikalier.

Konventionella hårsalonger använder produkter med kemikalier som potentiellt kan vara farlig för både miljön och människans hälsa.  
Green Heads salong ser fantastisk ut.
Den ligger på perfekt placerad högst upp på gatan med en fantastisk utsikt. 

#uppdaterad  #hållbar  #birkastan   #frisörstockholm  #grönsalong  #utangifter  #giftfritt  #ekologiskhudvård  #eko  #haircolorwithoutharshchemicals  #friendlyforenviroment  #nontoxic  #greenbeauty  #sustainablebeauty  #ekofrisör  #omtanke  #organic  #miljömärkt  #giftminimera  #astma  #allergi  #cleanair  #renluft  #kemikaliepappan  

 @greenheadsstockholm 
 Repost from @kemikaliepappan - I recently had a haircut at the green hair salon Green Heads, located in Birkastan, Stockholm. Check out the new blog post on kemikaliepappan.com (in Swedish, link in profile) where I talk about my experience there and the advantages of going to a thoughtful hair salon with a focus on avoiding products that can be harmful to the hairdresser, the customer and the environment. (in collaboration with @greenheadsstockholm) 

kemikaliesmart frisör

  #greenheads #kemikaliecentrum #kemikaliesmart #hårfärg #frisörer #nonhazcity

http://gansub.com/s/z9ILvs4590/