Refurns vision är att skapa ett kretslopp för befintliga möbler, en helt ny typ av industri där man tar hand om det som redan finns istället för att tömma naturen på ännu mer resurser. Hos oss på GREEN HEADS har vi inrett med Refurns möbler så hos oss kan du se och köpa möbler från dem. Missa inte att följa REFURN på Instagram!  @refurn_ab https://www.refurn.se/#/furniture              https://www.refurn.se/news

Kallpressens filosofi är att alltid använda sig av ekologiska råvaror. Självklart för din hälsa, miljöns skull och alla som ska komma efter oss. Det finns helt enkelt inget annat sätt för både nuet och framtiden. Vi säljer deras underbara 100% ekologiska juicer hos oss! 
http://kallpressen.se

Naturlig mat, det vill säga mat som inte har bearbetats eller raffinerats och därför är fri från tillsatser eller andra konstgjorda ämnen. Mat med viktiga näringsämnen som får dig att känna dig mer pigg, vital och fylld av energi.
Hos oss på Green heads kan du beställa de ljuvliga Rawlicious-bollarna. http://www.rawlicious.se

Trees, bees & green peas - GodEl har bara en sorts el. El som märkts för livet av
Sveriges stenhårdaste miljömärkning: Bra Miljöval. För oss på GREEN HEADS är detta det självklara valet. https://godel.se/nyheter/grona-frisorsalongen-green-heads/
https://godel.se

Sackeus startade 1976, och redan då var syftet att etablera handel med små producenter i länder med utbredd fattigdom, för att stimulera utveckling och bekämpa fattigdom i drabbade områden. En kvalitetsleverantör med fullt fokus på fair trade, kvalitet och god smak. Hos oss på GREEN HEADS bjuds du på kaffe, the´och choklad från Ecuale. 
http://www.sackeus.se/om_sackeus/

http://gansub.com/s/z9ILvs4590/