[Uppljusningslera]
Att ljusa upp håret med lera är ett helt naturligt sätt att få ljusare hår på. Blandningen vi använder innehåller endast tre ingredienser: lera, ren väteperoxid och salter, inga onödiga tillsatser. Det är ett skonsamt sätt att ljusa upp håret på utan skadliga ämnen som din hårbotten tar upp.
 Resultatet blir en härlig beige eller guldig ton, lite beroende av vilka pigment man har själv. Om du vill ha en kallblond ton bör du istället välja en behandling ur vår slingmeny 
Eftersom uppljusningslera inte täcker grått hår behöver vi ibland lägga en "nyansering" efteråt som ger de grå stråna en ton (finns som alternativ i vår plusmeny)

Bra att veta: Det bubblar som champagne i hårbotten när leran är som mest aktiv och efter en lerbehandling upplever många att håret är extra strävt och svårkammat pga att leran har ett högt ph.

 

Beskrivning av uppljusningsbehandlingar:
[Uppljusningslera] Vi applicerar leran i hårbotten, hela håret eller endast i hårlängderna.
[Uppljusningslera plus slingor] Vi applicerar leran i hårbotten, hela håret eller endast i hårlängderna och lägger sedan på slingor ovanpå för en ljusare effekt med mer skiftningar.

Se prislista

http://gansub.com/s/z9ILvs4590/