Green Heads @ Stockholm fashion Night

I år fick vi äran att styla 20 härliga modeller under den avslutande visningen av Stockholm Fashion Week. Ett riktigt roligt uppdrag:) och ett samarbete vi gjorde med Ellos, Bruns product och Inglot Sweden. Modellerna var utvalda av Ellos genom Metro Mode, ett riktigt härligt gäng från hela Sverige. 


Vi spenderade hela dagen på salongen med att styla och sminka, salongen har aldrig varit så välfylld. Stylister, fotografer, makeupartister och modeller över allt.

I vår styling har vi använt hårets naturliga form och struktur som utgångspunkt. Vi ser en stark trend just nu i att låta håret självtorka, den moderna kvinnan vill inte lägga massa tid på styling, utan vill hålla det så naturligt och enkelt som möjligt. Därför jobbade vi med känslan av att man kramar upp sitt eget självfall, eller sovit med flätor för att få fram den rätta nonchalanta looken. Det i kombination med flätor som återigen har kommit stark under 2018, både som detalj i luggen och som peeckaboo braids, flätor som smyger sig fram i underhåret tycker vi blir en riktigt skön kombo.

Maria var uppe på scen och höll i en styling tutorial tillsammans med Cecilia Nilsson från Bruns Products. Att få till hållbara lockar i ett rakt och ordentligt uppljusat hår fungerar nämligen utmärkt med Bruns Hårsuffle som värmeskydd och Saltspray som stadga.

Kommentera gärna:

http://gansub.com/s/z9ILvs4590/